Friluftsliv – Klatring (ubegrænset printmulighed)

Medie: E-bog, 59 s.
Forlag: www.systime.dk
Udgave: 1. udgave, 2004
ISBN: 8761608998
Pris u. moms: kr 100,00
Pris m. moms: kr 125,00
DETTE ER EN E-BOGUDGAVE AF DEN TRYKTE BOG FRILUFTSLIV – KLATRING (UBEGRÆNSET PRINTMULIGHED)

“Friluftsliv” er en serie af udgivelser til idrætsundervisningen. Serien består dels af en gratis generel introduktion til friluftsliv i idræt (er tilgængelig på www.systime.dk), dels af en række kompendier, som leveres som e-bøger.

Hvert kompendium omhandler en friluftsdisciplin – leveres som e-bog via mail (prøvesider er tilgængelige på www.systime.dk) – og kan efter køb frit kopieres på skolen.

Kompendierne er især henvendt til idrætsundervisningen på gymnasiet og på HF på C- og B-niveau. Serien kan også bruges på folkeskoler, efterskoler, højskoler og ungdomsskoler og i øvrigt af alle som interesserer sig for friluftsliv.

»Friluftsliv – Klatring« er et kompendium, som har til formål at inspirere idrætslærere, til at tilbyde klatreforløb til deres idrætshold.

Kompendiet »Friluftsliv – Klatring« er delt i tre dele:
1. del omhandler nogle af de pædagogiske, tekniske og sikkerhedsmæssige overvejelser, man bør gøre sig inden et klatrehold startes op. Der er også et par forslag til tværfaglighed og til den praktiske eksamen, hvis forløbet vælges som eksamensdisciplin.

2. del er et klatrevægsforløb på 6 dobbeltlektioner samt et lille forløb i reb-/træklatring på 2 dobbeltlektioner.

3. del består af en række bilag. Bilag 1 er 20 teknik- og grundtræningsøvelser, bilag 2 og 3 er skemaer til videoevaluering og bilag 4 er et eksempel på et eksamensspørgsmål i klatring. På side 60 er der en ordforklaringsliste.