Den gode slåskamp

 

billede14.jpg 

og kontaktleg i undervisning og fritid
af Rasmus Alenkær

Frydenlund, 2004
ISBN 87-7887-178-6
1. udgave, 1. oplag 2004
Indbundet
79 sider.  ill.
Pris 148,00 kr. 

Der tales meget om, at børn ikke får fysiske udfordringer nok og at dag¬institutioner og skoler er blevet for præget af ´kvindelige´ værdier. Det råder Den gode slåskamp bod på.
Bogen indeholder en række øvelser, der alle tager udgangspunkt i det overordnede tema Den gode slåskamp. Her spiller begrebet kampleg en afgørende rolle. Slåskampen bliver først til en god slåskamp, hvis ingen kommer til skade, hvis kampen er udfordrende og hvis det er god underholdning.
Bogen er opbygget som en praktisk vejledning, hvor instruktør eller underviser kan vælge de øvelser, som er brugbare for målgruppen.
Den henvender sig til lærere, pædagoger, idrætsledere og trænere. Øvelserne kan bruges i undervisningen i idræt, i motoriske træningsforløb, som opvarmning eller som udgangspunkt for social træning.
 
Rasmus Alenkær er tidligere skolelærer og arbejder nu som skolepsykolog i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Esbjerg. Han fungerer som idrætslærer og sportstræner og holder mange kurser, og har i denne bog samlet og illustreret disse kursers aktiviteter.

Du er her: Forside > Boganmeldelser > Den gode slåskamp